Kalender

31 okt

Grillkväll med ölprovning

Från sommaren succé och med inspiration från Madeira kommer vi även i höst att erbjuda Åbrånets Grillspett – Espetada.

Läs mer
08 nov

Farsdagsbuffé

Fira din far på Åbrånets Limousin! Vi dukar upp farsdagsbuffé på Fars dag kl 17.00. Välkommen!

Läs mer
28 nov

Julbord 28 nov

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 28 november. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
29 nov

Julbord 29 nov

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 29 november. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
04 dec

Julbord 4 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 4 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
05 dec

Julbord 5 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 5 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
06 dec

Julbord 6 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 6 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
11 dec

Julbord 11 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 11 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
12 dec

Julbord 12 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 12 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
13 dec

Julbord 13 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 13 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
18 dec

Julbord 18 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 18 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
19 dec

Julbord 19 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 19 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer
20 dec

Julbord 20 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 20 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Läs mer

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt