Åbrånets Grillspett är inspirerat från Madeiras nationalrätt Estepada, och vi serverar det på vårt sätt med Limousinkött från gården och tillbehör från Västerbotten. Bonden Kent grillar spetten på öppen eld av björkved från egen skog och till detta lagar vi noga utvalda tillbehör som ger härliga smaksensationer. Då Limousinköttet är ljust, mört och saftigt med fin fiberstruktur är det utmärkt att lägga på grillen i sommar. Vår restaurang har även bar med alla rättigheter. Boka en trevlig grillkväll i vår sommarträdgård, intill den vackra Hörneån där du även ser kossorna.
Grillspett serveras onsdagar från kl. 18.00.
Meny
Limousinkött som grillas på björkved från egen skog. Serveras med färsk rostad potatis. Hemslagen bearnaise på ägg från Yttertavle & sommarsalsa med paprika, svenska tomater och persilja från egen trädgård. Hemmagjord coleslaw, fräsch salladsmosaik & örtpesto på örter från egen trädgård. Till det serveras surdegsbröd bakat på egenodlat vetemjöl tillsammans med västerbottensostsmör.
Till efterrätt bjuder vi på en citrontryffel med grädde och maränger.
475:- /person
25:-/år upp till 15 år