Grillkväll med ölprovning

31 oktober, 2020
Grillkväll med ölprovning
31 oktober, 2020
Grillkväll med ölprovning

Från sommarens succé och med inspiration från Madeira kommer vi även i höst att erbjuda en grillkväll med Åbrånets Grillspett – Espetada. Grillspetten serverar vi med tillbehör från Västerbotten utifrån säsongens grödor. Bonden Kent grillar spetten över öppen eld på björkved från egen skog så att du kan avnjuta vårt Limousinkött så som vi gillar det bäst.

Till förrätt serverar vi charkbricka med charkuterier från gården och tillbehör från lokala producenter och till efterrätt en hemmagjord Whiskey- & chokladtårta.

Vi kommer i anslutning till denna trerättersmiddag ha Westerbottens Bryggeri på plats som kommer genomföra en ölprovning! Ni får till maten prova smakrika öler som går hand i hand med de rätter vi kommer att servera. Alkoholfria dryckespaket finns också.

Boka en trevlig grillkväll i vår restaurang bredvid Hörneån med utsikt över höstens vackra färger. Boka ditt bord här.

 

 

Farsdagsbuffé

Farsdagsbuffé

Fira din far på Åbrånets Limousin! Vi dukar upp farsdagsbuffé på Fars dag kl 17.00. Välkommen!

Julbord 20 dec

Julbord 20 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 20 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Julbord 19 dec

Julbord 19 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 19 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Julbord 18 dec

Julbord 18 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 18 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Julbord 13 dec

Julbord 13 dec

Upplev ett unikt och rofyllt julbord på Åbrånet hos oss den 13 december. Vi dukar upp med allt det bästa från vad vår lokala trakt har att erbjuda.
Välkommen!

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD

Kontakt