Restaurang

Restaurang

Av naturliga skäl är det finfibriga Limousinköttet i fokus på vår meny som förändras i takt med årstidernas variation på utbud. Bonden Kent tar högsta ansvaret för köttkvalitén. Inspirationen och de fantastiska tillbehören hämtar vi från Västerbottens skog och natur och allt detta blandas med Romas barndomsminnen från hemlandet Polen. Vi hoppas på att få ta med er på en matresa med känsla av frihet, välbefinnande och kravlöshet.

OBS! MINSTA BOKNING 20 PERSONER.

 

TRERÄTTERS MENY

PRIS 595:-

 

FÖRRÄTT

Charkplanka
med 5 sorters charkuterier från gården, hembakt surdegsbröd på eget vetemjöl & vispat västerbottensostsmör.

Tjädertoast
smörstekt surdegsbröd bakat på eget vetemjöl med röra gjort Vindelnrökt tjäder, jagat av bonden. Toppas med sikrom från Gamla Salteriet i Obbola

Laxtårta
gjort på björksavsgravad lax från Martin Bergman i Vilhelmina, med kavringsbotten. Toppas med räkor & dill från trädgården.

VARMRÄTT

Åbrånets Grillspett på Limousinkött
grillas på björkved från egen skog. Serveras med rostad mandelpotatis från Trädgård Väst i Umeå. Svampsås från skogarna i närheten, blåbärssalsa & hemslagen rökt aioli. Hemmagjord coleslaw, fräsch salladsmosaik & örtpesto på örter från egen trädgård.

Helgrillad Limousinstek från egen uppfödning
grillas på björkved från egen skog. Serveras med potatisgratäng med fänkål, på potatis från Trädgård Väst i Umeå. Trattkantarellsås från skogarna i närheten, rostade grönsaker från lokala odlare, egenkokt rödvinsglace & egen kallslagen bearnaise.

EFTERRÄTT

Hallon & chokladtårta
serveras med vispgrädde från Norrmejerier

Whiskeytårta
med gräddigt vitchokladtäcke

After Eight tårta
med krämig chokladbotten & en touch av mynta

 

Kontakt